KÜPSISTE JA PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

Sisukord

  1. Töödeldavad andmetüübid / Lingid teistele veebisaitidele

  2. Teave isikuandmete töötlemise kohta

  3. Küpsiste kasutamine

  4. Veebimajakad ja pikslid

  5. Jälgimine ja analüüs

  6. Küpsised, mida me kasutame

  7. Küpsiste ja sarnaste tehnoloogiate lubamine ja keelamine

  8. Sinu õigused

  9. Privaatsuspoliitika muudatused

  10. Meie kontaktid

 

Seda veebisaiti haldab Opel Southeast Europe Kft. (“Opel”) kui vastutav töötleja ja andmete majutamine toimub meie IT-tarnija General Motors Holdings LLC (Michigan, USA) juures. Kõiki muid mikrosaite haldab Opel Southeast Europe Kft. ja neid majutab Euroopas meie IT-tarnija MRM (Frankfurt Maini ääres, Germany). Opel Southeast Europe Kft. registreeritud kontor asub Ungaris aadressil Szabadsag ut.117, Budaörs, H-2040.

Palun loe see dokument enne selle veebilehe kasutamist hoolikalt läbi, sest selles seletatakse, kuidas me töötleme isikuandmeid ja kuidas me kasutame küpsiseid. Veebilehe kasutamine märgib, et nõustud selle poliitikaga.

 

1.Töödeldavad andmetüübid / Lingid teistele veebisaitidele

Opel hoolib sinu privaatsusest. Selle veebilehe kaudu me kogume ja töötleme erinevat tüüpi isikuandmeid.  See hõlmab järgmist:

  • teave, mida jagad meiega registreerimise, päringute tegemise ning meie teenuste ja veebilehe kasutamise käigus, sh nimi, aadress, meiliaadress ja samuti sinu kui kasutaja üles laetud pildifailid;

  • teave, mida vajame, kui teatad meie veebilehega seotud probleemist;

  • küpsiste kaudu kogutud teave.

Täpsemaid üksikasju vaata punktist 2.

See veebisait sisaldab ka linke teistele Opeli veebilehtedele või Opeli partnerite veebisaitidele, volitatud töökodadele, sidusettevõtetele või sotsiaalmeedia veebisaitidele. Klõpsates mõnele sellisele lingile, mis viib teisele Opeli veebilehele või kolmandate isikute hallatavale veebilehele, pea meeles, et neil lehtedel on oma andmekaitsesätted. Kui kasutad neid veebisaite, siis loe läbi nende privaatsuspoliitika.

See veebisait võib lisaks sisaldada ka iFrame silte sisuga, mis pärineb teistelt Opeli või kolmandate osapoolte veebisaitidelt. Opel ei vastuta iFrame siltides kuvatava kolmanda osapoole sisu eest. Seal kuvatava teabe eest vastutavad täielikult nende veebisaitide omanikud. Opel ei kontrolli ega vastuta sõltumatute veebisaitide sisu eest ja pakub taolist välist sisu oma külastajate mugavuse huvides. Kui külastad sellise sisuga lehte, siis selle tulemusena võidakse sinu seadmesse saata küpsiseid nendelt kolmanda osapoole veebisaitidelt. Opel ei halda nende küpsiste jaotamist. Nende küpsiste kohta saad täpsemat teavet kolmanda osapoole veebilehtedelt.

Pea meeles, et Opel ei saa kolmanda osapoole veebisaitide eest võtta mingit vastutust ega kohustusi.

 

2.Teave isikuandmete töötlemise kohta

Sinu isikuandmeid töödeldakse sinu taotluste haldamiseks ja täitmiseks ning selleks, et meie ja Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Saksamaa) vastutavate töötlejatena saaksime vajaduse korral pakkuda isikupärastatud turundust ja turu-uuringuid ja seda järgneval viisil.

Andmetöötlus põhineb isikuandmete kaitse üldmääruse (GDPR) artikli 6 lõike 1 punktil a), juhul kui esitad oma vastava nõusoleku ja/või veebipõhiste taotluste korral GDPR artikli 6 lõike 1 punktil b).

Vastutavate töötlejatena töötleme sinu isikuandmeid järgmiselt.

 

Andmed (kohustuslikud andmed on märgitud tärniga *)

Eesmärk/eesmärgid

  1. Identimis- ja kontaktandmed: kontaktandmed: sugu, pöördumine*, eesnimi*, perekonnanimi*, tänav*, sihtnumber, linn, telefoninumber, meiliaadress*

 

Sõltuvalt sinu taotluse olemusest võivad täiendavad andmeelemendid olla kohustuslikud:

 

  1. Huvipakkuva mudeli andmed: mudel, keretüüp, viimistlustase, mootori valik

 

  1. Tegeliku sõiduki andmed: sõiduki identimisnumber (VIN-kood), numbrimärk tegeliku sõiduki mudel , tegeliku sõiduki kütusetüüp, esmase registreerimise kuupäev, odomeetri näit, sõiduki üleandmise kuupäev/kellaaeg, kättesaamise kuupäev/kellaaeg, teeninduse liik*, asendusauto, eelistatud kontakteerumisviis

 

  1. Isiklikud märkused, päringu tüüp*

 

 

  1. Rahastamisteave: rahastamisaeg/kuupäev, ettemakse, ülejäänud krediidikindlustus

 

  1. Valitud Opeli partner

 

 

Sinu taotluste täitmiseks – proovisõidu taotlus, pakkumise taotlus, teeninduse taotlus, uudiskirja taotlus, üldised päringud.

 

 

 

 

 

Sinu proovisõidu taotluse ja pakkumise taotluse täitmiseks

 

Sinu teeninduse taotluse täitmiseks  

 

 

 

 

 

 

Sinu teeninduse taotluse või üldise päringu täitmiseks

 

 

Sinu kasutatud auto pakkumise taotluse täitmiseks

 

Sinu proovisõidu taotluse ja pakkumise taotluse (uuele ja kasutatud autole) või teeninduse taotluse täitmiseks

  1. Ärikliendi andmed

Autopargi suurus, autopargi struktuur (sõiduautod või tarbesõidukid), vastutus (kasutaja või otsustaja), teave selle kohta, kas Opeli sõidukid on autopargis juba kasutuses

Sinu üldiste klienditeenindusega seotud päringute, finantsteenustega seotud päringute, Opeli toodete ja ettevõtega seotud teemadel päringute täitmiseks

  1. Turunduse liitumisandmed - vajaduse korral -

Pöördumine, eesnimi*, perekonnanimi*, meiliaadress*, telefoninumber ja sinu esitatud seonduv teave (osana sinu taotlustest – vt andmeid lõigus 1 a - e)

Klienditeenindus: nt kutsed üritustele, info minu sõiduki / mulle huvi pakkuva sõidukiga seotud (tehniliste) uuenduste või sõidukitega seotud teenuste kohta, teated hooldus-/ülevaatus-/remondiaegade kohta, rikkeabi.

Kliendi teavitamine: kontakteerumine nt seoses uute ja kasutatud sõidukite, finantseerimis- ja liisingupakkumiste, esinduse hooldus-, ülevaatus- ja remondipakkumiste või minu sõidukiga seotud kvaliteediparendusteenustega.

Reklaam: individuaalsete või personaliseeritud pakkumiste, toodete ja teenuste reklaamimine.

Kliendirahulolu uuringud: ostu- või teenindusjärgne kontakteerumine, et uurida nt minu rahulolu sõidukiga või osutatud teenustega.

  1. Küpsiste kaudu kogutud teave

Üksikasjalikku teavet leiad 7. jaotisest.

 

Punktides 1-4 loetletud tärniga * märgitud andmeelemendid on kohustuslikud ja vajalikud sinu taotluse täitmiseks. Seega on nende andmete esitamine kohustuslik. Kui sa neid andmeid ei esita, ei saa me sinu taotlust täita.

Sinu sirvimismustri põhjal meie veebisaidi külastamisel võidakse kuvada hüpikaken, mis pakub proovisõitu või kupongi sulle huvipakkuvale mudelile. Üksikasjalikku teavet leiad 7. jaotisest.

Sinu isikuandmeid säilitatakse eespool nimetatud eesmärkidel kolm aastat pärast viimast suhtlust Opeliga.

 

Saajad

Edastame teie andmed allpool loetletud eesmärkidel järgmistele saajatele:

Andmed

Eesmärk/eesmärgid

Saaja(d)

  1. Identimis- ja kontaktandmed seoses järgnevaga:

Huvipakkuva mudeli andmed,

Tegeliku sõiduki andmed,

Isiklikud märkused,

Finantseerimine,

Valitud Opeli partner

  1. Ärikliendi andmed

  2. Turunduse liitumisandmed - vajaduse korral.

 

 

Klientide ja potentsiaalsete klientide taotluste täitmiseks, klienditeeninduseks, kliendiinfoks, reklaamiks, kliendirahulolu uuringuteks

Meie ja Opel Automobile GmbH jagame teie isikuandmeid vastavate töötlejatega (IT-teenuse, turu-uuringute ja turundusteenuste tarnijad), et toetada nimetatud eesmärkide haldamist.

 

Eelkõige jagame teie isikuandmeid järgmiste teenusepakkujatega:

 

MRM McCann GmbH

Großer Hasenpfad 44

60598 Frankfurt

 

Conteam Below GmbH

Am Brand 41

55116 Mainz

 

Vajaduse korral jagame sinu isikuandmeid sinu valitud Opeli partneriga.

 

Samuti jagame sinu isikuandmeid ka asjaomase IT-teenuste osutajaga (GM Holdings LLC, Michigan, USA), kes asub väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP) ehk riigis, kus isikuandmetel puudub piisaval tasemel kaitse. Euroopa Komisjon ei ole kaitse piisavuse kohta otsust teinud, kuid kohaldatakse sobivaid kaitsemeetmeid, milleks antud juhul on ELi isikuandmete edastamise lepingute tüüptingimused. Tingimuste koopia saamiseks palume saata e-kiri aadressile privacyrights@opel.com.

 

Andmeprotsessorid:

  • Klienditugi (Tondi 51, Tallinn, Estonia)

  • Telenordi (Piliakalnio g. 7, LT-06229 Vilnius, Lithuania)

  • 3.14 SIA (Strēlnieku iela 13-27, LV-1010, Riga, Latvia)

  • Kantar Emor (A. H. Tammsaare tee 47, Tallinn 11316, Estonia)

  • CDK Global Oü (Endla 69/Keemia 4, Tallinn 10615, Estonia)

  • AMIT Baltics SIA (Ernestines iela 24, LV-1046, Riga, Latvia)

 

3.Küpsiste kasutamine

See veebisait, meilisõnumite saatmine, veebiteenuseid, reklaami ja interaktiivseid rakendused kasutavad meie teenuste optimeerimiseks küpsiseid.

  • Mis asi on küpsis?

Küpsis on väike fail, mis enamasti sisaldab tähti ja numbreid, mille meie veebiserver saadab brauseri küpsisefaili, mis asub sinu arvuti kõvakettal. Küpsise peamine eesmärk on võimaldada meie veebiserveril esitada kasutajale kohandatud veebilehti, mis muudavad kasutaja kogemuse Opeli veebisaidi külastamisel isiklikumaks ja sobivamaks tema konkreetsetele vajadustele.

Mõned küpsised on selle veebisaidi funktsionaalsuse jaoks vajalikud ja need aktiveeritakse külastamisel automaatselt.  Mõned küpsised võimaldavad meil pakkuda kasutajale teenuseid ja funktsioone, mis nende vajadustele kõige paremini vastavad ning kohandada meie teenust selliselt, et tagada veebisaidi lihtne ja kiire toimimine.

  • Milliseid küpsiseid see veebisait kasutab?

Opel Southeast Europe Kft. võib sel veebilehel kasutada kaht tüüpi küpsiseid:

Küpsised liigituvad järgmiselt:

• baasküpsised,

• toimimisküpsised

• püsiküpsised

Baasküpsised võimaldavad meie kasutajatel veebisaidil navigeerida ja selle funktsioone kasutada. Ilma nende küpsisteta ei toimi tellitavad teenused, nagu nt meie autokonfigureerija, esinduse otsingu funktsioon või taotlusvormid.

Me kasutame baasküpsiseid:

• veendumaks, et veebileht toimib ja kõik funktsioonid täidetakse õigesti

• et võimaldada sul autokonfigureerijas oma valikut salvestada

• et võimaldada sul esinduse otsingus planeerida teekonda sinu lähima esinduseni.

Toimimisküpsised

Toimimisküpsised koguvad teavet selle kohta, kuidas kasutajad meie veebisaiti kasutavad. Need aitavad meil parandada meie veebisaidi funktsionaalsust, näha, millised alad pakuvad meie klientidele kõige suuremat huvi, ja saada rohkem teada meie reklaamikampaaniate efektiivsuse kohta. See kõik aitab meil pakkuda oma kasutajatele teenuseid ja funktsioone, mis nende vajadustele kõige paremini vastavad.

Me kasutame toimimisküpsiseid:

• statistika loomiseks selle kohta, kuidas meie veebisaiti kasutatakse,

• et näha, kui efektiivsed on meie reklaamikampaaniad

• et jälgida kasutajate mitteisikuliselt seotud käitumist ja selle abil täiustada oma veebisaiti.

Mõningaid toimimisküpsiseid saadavad volitatud kolmandad osapooled, kuid me ei luba küpsiseid kasutada eepool mainitutest erinevatel eesmärkidel.

Niinimetatud püsiküpsised salvestatakse kasutaja arvutisse või seadmesse brauseriseansside vahel. Neid kasutatakse seadete või eelistuste salvestamiseks ja veebisaidi kasutuse parandamiseks järgmisel külastusel.  Mõningaid neist küpsistest pakuvad volitatud kolmandad osapooled.

Me kasutame püsiküpsiseid:

• et kuvada opel.ee pakkumisi, mis meie meelest võiksid kasutajatele huvi pakkuda,

• et varustada meie meedia- ja reklaamipartnereid teabega sinu külastuse kohta, et nad saaksid sulle pakkuda sihitud reklaame;

• et jagada teavet partneritega, kes pakuvad teenust meie veebisaidil. Teavet jagatakse ainult teenuse, toote või funktsiooni tagamiseks (nt värvivaliku funktsiooni jaoks meie autokonfiguraatoris) ja seda ei kasutata muul eesmärgil.

Mõningaid püsiküpsiseid saadavad volitatud kolmandad osapooled, kuid me ei luba küpsiseid kasutada eepool mainitutest erinevatel eesmärkidel.

 

4.Veebimajakad ja pikslid

See veebisait sisaldab veebimajakaid (mida nimetatakse ka pikselsiltideks). Veebimajakas on tihti läbipaistev graafikaelement, mis enamasti pole suurem kui 1x1 pikslit, mis paigutatakse veebisaitidele või meili ja mida kasutatakse veebisaiti külastava või meili saatva kasutaja veebikäitumise jälgimiseks. Veebimajakaid kasutavad kolmanda osapoole (sellel veebilehel Adobe Analyticsi) tehnoloogiad, et jälgida meie veebisaidi kasutajate tegevust. Need võimaldavad jälgida, millisest arvutist konkreetset veebilehte külastati ning millal ja kust (riigi/linna tasandil).

 

5.Jälgimine ja analüüs

Opel kasutab oma turunduskommunikatsiooni pidevaks optimiseerimiseks Adobe'i analüüsitarkvara Adobe Analytics. See võimaldab jälgida veebikäitumist aja, geograafilise asukoha ja selle veebisaidi kasutuse seisukohast. Seda teavet kogutakse jälgimispikslite ja/või küpsiste kaudu. Jälgimispikslite ja/või küpsiste kaudu kogutud teave on anonüümne ja seda ei seota isikuandmetega. Kogu analüüsiks vajalikku teavet hoitakse ettevõtte Adobe Systems Incorporated Londoni serverites Ühendkuningriigis. Opel ei jaga seda teavet ühegi kolmanda isikuga, vältimaks selle teabe sõltumatut kasutamist. Kui sa pole nõus teabe analüüsimisega, siis saad oma mittenõustumisest teada anda siin: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

 

6.Küpsised, mida me kasutame

Selles jaotises on teave meie veebisaidil kasutatavate küpsiste kohta. Kui sa ei nõustu mõne konkreetse küpsise seadetega, on sul võimalus need küpsised keelata, selleks klõpsa küpsise nimel. Kui mõnede küpsiste keelamiseks otselinki pole, siis saab neid küpsiseid keelata oma brauseri seadetest, vt punkt 8.

 

  1. Küpsised arvutile mõeldud veebisaidil

 

Küpsised

Küpsiste kaudu kogutud andmed

Eesmärk/eesmärgid

Ad Pepper Media

AddThis

Adspirit

redvertisment

AppNexus

Facebook

Atlas

Amazon Associates

Microsoft Advertising

Google AdWords

Turn

Eloqua

SMART AdServer

Doubleclick

IntelliAd

 

 

Need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad sulle veebireklaame, mis põhinevad sisul, mida sa varem oled vaadanud ja klõpsanud, ning samuti meie veebisaidi lehti, mida varem oled külastanud

 

Signal (Meiliaadress: contact@brighttag.com)

Adobe Analytics

eDX

Decibelinsight

 

 

Neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi külastajate lugemiseks ja mõõtmiseks, kuidas veebisaiti kasutatakse

Celebrus

ForeSee

Iperception

Qualtrics

Test &Target

Demdex | Adobe Audience Manager

 

 

Neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi kasutuse uurimiseks, et seda tulemuste põhjal optimeerida

 

Psyma

 

 

Need küpsised tagavad, et sulle ei kuvata uuesti veebiküsitlusi, millele oled juba vastanud või vastamisest keeldunud.

 

IgnitionOne (Meiliaadress: privacy@ignitionone.com)

 

 

Neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi kasutuse uurimiseks, et kuvada teatud kasutusmustri korral kupongide programme.

 

AIC_SESSIONID

AIC_BAYEUX_BROWSER

AVAYA_IC_WEBADMIN_COOKIE

aicEscStartURL

chat_escalate

DW + Tenant Name

JSESSIONID

 

Neid küpsiseid kasutatakse ainult vestlusfunktsiooni kasutamisel.

 

  1. Küpsised mobiilseadmetele mõeldud veebisaidil

 

Küpsised

Küpsiste kaudu kogutud andmed

Eesmärk/eesmärgid

FITSID

 

 

See küpsis tuvastab kasutaja anonüümsel vormil See sisaldab teavet kasutaja isiklike seadete kohta veebilehel (keel, otsingukriteeriumid, konfigureeritud mudel jne) ja hoiab kokku teatud järjestusi, et tagada paindlik liikumine veebisaidil ja liikumine üksikute lehekülgede vahel.

 

lgin

lastUrl

s*

s_cpc

s_evar_34

s_evar_35

s_fid

s_getval_2

s_ria

s_sq

s_sq

s_sv_sid

s_vi

s_invisit

s_nr

s_vnum

 

 

Need küpsised salvestavad teavet, kuidas külastajad meie mobiilseadmete veebisaiti kasutavad, ja aitavad meil mobiilseadmete veebisaiti järk-järgult vastavalt sinu huvidele arendada

 

S_cc

 

 

See küpsis märgib, et küpsised on sinu seadme brauseris lubatud

 

Signal (Meiliaadress: contact@brighttag.com)

Adobe Analytics

Pk_id

Pk_ses

  •  

 

Neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi külastajate lugemiseks ning mõõtmiseks, kuidas veebisaiti kasutatakse

 

ForeSee (Meiliaadress: Privacy@ForeSee.com)

 

 

Neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi kasutuse uurimiseks, et seda tulemuste põhjal optimeerida

Psyma

 

See küpsis tagab, et sulle ei kuvata uuesti veebiküsitlusi, millele oled juba vastanud või vastamisest keeldunud

 

Kohandatud / algne viitaja

 

 

See küpsis sisaldab URL-i, mille kaudu kasutaja mobiilseadmete veebisaidile saabus. See küpsis on vajalik jälgimiseks

fitdetection

 

 

Seda küpsist kasutatakse teabe kogumiseks, mida vajab mobiilseadmete veebisaidil (https://developer.sevenval.com/docs/) kasutatav tarkvara FIT andmete töötlemiseks

 

 

7.Küpsiste ja sarnaste tehnoloogiate lubamine ja keelamine

Interneti brauseri menüüriba jaotises Abi seletatakse kasutajatele:

  • kuidas takistada brauseril uute küpsiste vastuvõtmist;

  • kuidas seadistada brauser sellisel, et iga uue küpsise vastuvõtmisel kasutajat teavitataks;

  • kuidas küpsised täielikult keelata.

Kui küpsised on keelatud, siis pole suur osa opel.ee sisust kättesaadav, nt esinduse otsing ja autokonfiguraator, ning samuti ei pruugi brauser õigesti kuvada kasutajapõhiseid pakkumisi. Selle vältimiseks soovitame küpsised lubada.

Juhul kui soovid lugeda täpsemalt, siis on veebis küpsiste kohta saadaval rohkesti materjali. Vt näiteks: http://www.allaboutcookies.org

 

8.Sinu õigused

Andmesubjektina on sul vastavalt kehtivatele õigusaktidele õigus tutvuda oma isikuandmetega, nõuda nende parandamist, kustutamist (õigus olla unustatud), piirata nende töötlemist, nõuda andmete ülekandmist, õigus esitada vastulause teie isikuandmete töötlemisele isikuandmete kaitse üldmääruse artikli 6 lõike 1 punktide e või f alusel või isikuandmete töötlemisele otseturunduse eesmärgil.

Palume arvestada, et sinu eespool nimetatud õigused on seadusega piiratud ning me oleme kohustatud neid järgima üksnes teatud tingimustel.

Kui soovid oma eespool nimetatud õigusi kasutada, palume võtta ühendust meili teel aadressil privacyrights@opel.com või posti teel: OPEL office (1stfloor), Str.Emil Cioran No.2, 550025, Sibiu, Rumeenia.

Saame vastutava andmetöötlejana igal ajal sinu isikuandmeid ajakohastada (nt muuta aadressi).

Kui soovid esitada kaebuse isikuandmete kaitse määruse artikli 77 alusel, palume võtta ühendust Andmekaitse Inspektsiooniga, aadress Väike-Ameerika 19, Tallinn 10129, veebileht http://www.aki.ee.  

Nõusoleku tagasivõtmise õigus

Teil on õigus oma nõusolek igal ajal tagasi võtta (selleks palume võtta ühendust e-posti aadressil privacyrights@opel.com Nõusoleku tagasivõtmine ei mõjuta töötlemise seaduslikkust vastavalt nõusolekule kuni selle tagasivõtmiseni.

 

9.Privaatsuspoliitika muudatused

Kõik meie privaatsuspoliitika tulevased muudatused avaldatakse sellel veebisaidil. Muudatustega tutvumiseks peaksid meie privaatsuspoliitka tingimusi regulaarselt üle vaatama.

 

10. Meie kontaktid

Opel Southeast Europe Kft., Szabadsag ut.117, Budaörs, H-2040, Ungari

Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Saksamaa, telefon: +49 (0)6142 - 911 9800, meiliaadress: kontakt@opel-infoservice.de, Michael Lohscheller (esimees), Rémi Girardon, Peter C. Küspert, Christian Müller, Philippe de Rovira,

Meiliaadress: cac@opel.com

Kui Teil on küsimusi meie andmekaitsespetsialistile, palun saatke oma päring: privacyrights@opel.com.

Versioon: märts 2018

Ettevõtte täielikud andmed leiad jaotisest Juriidiline teave.